TEST- EN PILOOTPROJECTEN

Hello world

WERKZAME ELEMENTEN, KINDERZIEKTES EN VERBETERPUNTEN DETECTEREN DOOR PRAKTIJK-INTEGRATIE


Heb je een innovatie-idee of -concept die je graag met eindgebruikers wil uittesten? Wij testen innovatie-idee├źn in ontwikkeling op systematische wijze op testlocaties en doelgroepen die zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid aansluiten. Daarnaast kunnen innovatieconcepten ook uitgebreid gereviewd worden door stakeholders en multidisciplinaire in-house experts.


Door de integratie van innovatieconcepten in de praktijk, wordt het mogelijk om de meerwaarde ervan te onderzoeken en de (al dan niet) werkzame elementen te detecteren. Zo worden kinderziektes en verbeterpunten van een concept zichtbaar en kan op relatief korte termijn advies in functie van wenselijkheid, haalbaarheid en levensvatbaarheid geformuleerd worden, alsook advies m.b.t. vervolgaanpak, doorontwikkeling, optimalisering en opschaling.

BEST PRACTICE: EVALUATIE BRUGGE BEWEEGT APP

Bewegen faciliteren en ondersteunen bij lichtgeorganiseerde en informele sportbeoefenaars, dat was het doel van de BruggeBeweegt App, een prototype ontwikkelt in opdracht van Sport Vlaanderen.


In samenwerking met sportmarketingbureau MySueno en Stad Brugge integreerden we de toepassing gedurende 6 maanden in de Stad Brugge, waarna een uitgebreide evaluatie volgde a.d.h.v. bevragingen en interviews.


Sport Vlaanderen gaat met deze inzichten aan de slag om hun beleid en actieplan omtrent informeel sporten verder vorm te geven.


Benieuwd naar onze andere projecten en realisties? Neem een kijkje op ons portfolio.

AANBOD

STUDENTEN PROJECTEN

Laat jouw innovatieconcept testen door studenten en verzamel relevante inzichten voor de (door)ontwikkeling van jouw concept!

PARTNER IN INNOVATIEPROJECTEN

Als praktijkgericht kennispartner is de Sportinnovatiecampus vanuit Howest de perfecte partner om jullie innovatieproject of -dossier te versterken.

ONZE CONTACTPERSOON

Charlotte Van Tuyckom

PROJECTMANAGER INNOVATIE